Datum: Måndagen den 22 maj 2006, 16:28:27
Namn: Nettan <213.238.244.*>
E-post: [email protected]
Hemsida: http://www.raggarna.se
Hemort: Umeå
Nummer: 51


Hoppas det är bättre med dina tutt nu och att du känner dej bättre.. // NettanDatum: Söndagen den 23 april 2006, 09:28:00
Namn: Kicki Kunckel <213.66.76.*>
E-post: [email protected]
Hemsida: http://www.bonnacruisers.com
Hemort: Göteborg
Nummer: 50


Hej Tufsen!
Hoppas allt har gått bra för dej, såg dej på 5:an coh fick en liten chock när jag såg vad du gått igenom.
Jag hoppas verkligen att allt blir bra för dej igen, och att man får se ett glatt ansikte i cadillacen igen.
KramKram
KickiDatum: Tisdagen den 18 april 2006, 21:41:01
Namn: Anne Axen <213.66.175.*>
E-post: [email protected]
Hemsida: http://web.telia.com/~u85526855/
Hemort: Södertälje
Nummer: 49


Hej vännen..kollade in dina bilder ifrån din operation..o jag måste säga att jag blev mycket RÄDD!!!..Skulle nog aldrig våga och operera mina bröst..dom får gärna hänga ner...
Men du har ju lyckats o få bra bröst tillslut....

Många varma kramar ...AnneDatum: Söndagen den 16 april 2006, 20:30:36
Namn: Maria <81.229.92.*>
Hemort: Trollhättan
Nummer: 48


Hej!Jag har nyss gjort en DIEP-op som inte heller direkt blev så bra utan krävde många läk.besök och omläggningar. Nu är det på rätt väg och det känns ändå på något sätt att det var värt det hela trots att jag till en början sa att det verkligen inte var det. Man kan på något konstigt sätt lägga det svåra bakom sig. Jag hoppas du kommer att bli nöjd med resultatet när kroppen har hunnit ifatt efter alla ingrepp. Lycka till. MVH Maria


Datum: Söndagen den 9 april 2006, 00:57:33
Namn: Rosa <213.50.125.*>
Nummer: 47


Du är en riktig kämpe, hoppas allt är ok nu!
PS, Vi har likadana bilar!


Datum: Måndagen den 3 april 2006, 20:50:26
Namn: Maria <85.228.175.*>
E-post: [email protected]
Hemsida: http://www.lunarstorm.se/_Charisma_
Nummer: 46


Hejsan på dig! Jag har också sett dig på teven! Och jag hoppas verkligen att du mår bättre nu!! Hoppas att både de fysiska och psykiska ärren läker!
Puss och kram från Mia!


Datum: Måndagen den 3 april 2006, 20:15:47
Namn: charlotte <80.217.99.*>
Hemsida: http://kakan.se
Hemort: sthlm
Nummer: 45


Hej.
Jag ringde på måndagen då outsiders sändes och avbokade min bröstoperation, det är inte värt de risker som kan medfölja. Hoppas du mår bättre nu, jag kommer inte ångra mitt beslut trots att jag vill ha större bröst.
Mvh Charlotte


Datum: Söndagen den 2 april 2006, 03:07:12
Namn: Lotta <212.214.85.*>
E-post: [email protected]
Nummer: 44


Hej! Har sett dig på tv:en och tycker att du är en otroligt stark tjej hoppas att du läker fint och att allt ordnar sig för dig! *styrkekram*


Datum: Lördagen den 1 april 2006, 17:42:01
Namn: elin malmström <83.250.49.*>
E-post: [email protected]
Hemort: eskilstuna
Nummer: 43


Hej hej!!!
Såg dig på tv och nu hittade jag din hemsida. Ville bara titta in och säga hej!
Jag har oxå varit med om en op som inte gick så bra, men inget mot din.
Hoppas att du kommer att må mkt bättre nu!!!!!!!
Ha en kanon helg!
Kjam elinDatum: Lördagen den 1 april 2006, 00:05:30
Namn: Madeleine <81.234.221.*>
E-post: [email protected]
Hemsida: http://medlem.spray.se/madeleinesvarld/
Hemort: Skutskär
Nummer: 42


Hej
Jag satt o kolla runt bland gamla länkar o kom in på Teddyboys hemsida. Har kollat in den sidan förrut eftersom jag har den i min lilla klubb på http://www.lunarstorm.se/Trollet73 som heter Raggarliv.
Men nu när jag kollade runt så kände jag ju igen dig på en gång efter att ha kollat på det där programet i 5:an härom dagen.
Åh va jag led med dig. Beundrar dig verkligen.
Själv så har jag oxå min bröstoperation på min hemsida Förminskade bysten 1998.
Ville oxå nämna att min favorit bil är Cheva Impala 1959
MVH Madeleine


Datum: Fredagen den 31 mars 2006, 23:03:50
Namn: Nettan BIG FAMILY CRUISERS UMEÅ <213.238.244.*>
E-post: [email protected]
Hemsida: http://www.raggarna.se
Hemort: Umeå
Nummer: 41


Lycka till med ditt nya jag.... Jag hoppas vi ses Power Big Meet i Västerås i sommar. // Nettan BFC


Datum: Fredagen den 31 mars 2006, 13:32:17
Namn: zahra <83.253.13.*>
Nummer: 40


Replik til Catarina . Jag håller fullkomligt med dig att det är bra när folk vågar reagera o framföra sin åsikt fast den inte mottages väl . Det är kanske just i frågasättande som gör att vi kan komma åt felaktigheter. Detta är tex den undersökande journalistikensroll ! Kanske är det oxå ett sätt att visa att vi bryr oss. Kanske hade många barn sluppit fara illa om vi vågat lägga oss i . Kanske skulle inte vårat socialsystem utnyttjas om folk sa ifrån när någon fuskar mm
Att visa empatio engagemang är toppen - som du gjort ... men jag tror man ska vara försiktig att sätta sig på höga hästar . Alla människor har ett fritt val där o ska man tala om orättvisor så kan säkert även du ansluta dig till den skaran - du lever säkert långt över en nödvändigstandard ..medans andra svälter. Jag tycker att visa folk respekt inkluderar att det är deras val !
Jag har nu flertal inlägg vilket Sussi kritiserat på annat forum - fast hade det varit jag hade jag tyckt det var roligt att mitt forum fått fart ...
jag vill igen förtydliga min kritik - att skylla på andra , att fara med osanning att framställa saker på ett felaktigt sätt , att dra nytta av systemet på andras bekostnad. Om Sussi vill fettsuga sig på egen bekostnad - fine ! Om Catarina vill lägga sin tid på volontärer -f ine ! det är ett val - men man ska ta ansvar för det !
Det är tråkigt att Sussis egen röst i debatten lyser med sin frånvaro! På annat forum skriver hon och svär o domderar och kritiserar att samma personer har flera inlägg och har sagt att hon käner sig hotad ...trist . När jag var med i Outsiders var det just för att jag ville få igång en debatt och få folk att tänka till. Jag hade nog varit beredd att ta kritik men den uteblev..
En levande dialog o debatt tycker jag är toppen !!


Datum: Torsdagen den 30 mars 2006, 15:38:48
Namn: Catarina <212.73.191.*>
Nummer: 39


Detta blir också mitt sista inlägg i denna gästbok: det handlar ju inte (för min del) om att lägga energi på att kritisera för kritiserandets skull. Jag tror att det faktiskt behövs att människor reagerar och säger vad de tycker även om det kanske ibland inte mottages så väl.
Det handlar heller inte om att inte kunna känna empati. Jag har gjort ett flerat jobb som volontär i tredje världen där nöden är oerhört stor. Kanske har det gjort att jag tycker att människor i Sverige har så oerhört lätt att gnälla över sin egen situation. Det känns för mig konstigt att fettsugningar görs (oavsett vem som gör det) när jag har träffat tusentals barn på gatan utan mat. Folk i Sverige klagar på att de inte har råd att göra det ena eller det andra utan att se allt det de faktiskt HAR. De allra flesta i vårt land har en bostad, en säng, ett kylskåp etc vilket för många människor i vår värld inte är en självklarhet.
Jag lägger mkt av min energi på att hjälpa andra MEN gör det på de platser där jag anser det befogat.


Datum: Torsdagen den 30 mars 2006, 14:02:28
Namn: Raquel <85.226.148.*>
Nummer: 38


Eftersom jag också är mogen har jag också lärt mig en hel del. En av de sakerna är följande:
Har man inget bra att säga bör man inte säga någonting. Det är så simpelt enkelt att såra men däremot är man inte lika bra på att ge stöd och komplimanger.
Det är lika enkelt att sprida lite glädje, det är bara det att man glömmer bort det.
Visst har myntet alltid två sidor men jag hängde inte med i resonemanget om de ensamstående mammorna. Att leva på 16000:-/månad är ingen bedrift i min värld. Det är ju skönt att de är glada i alla fall.

Hur som helst tycker jag att det är tråkigt att folk lägger så mycket energi på att kritisera... Om man anser sig vara så mycket bättre borde man väl vara stor nog att ha överseende med andras (enligt sin egen åsikt) tillkortakommanden.

Jaja, jag tänker inte göra Sussi's gästbok till ett forum för meningsskiljaktigheter för det var nog inte tanken. Istället tänker jag fortsätta att försöka göra människor glada bara för att jag kan.

Lev väl.Datum: Torsdagen den 30 mars 2006, 13:28:03
Namn: Anne <193.181.1.*>
Nummer: 37


Hej Sussi!
Jag tycker att det var starkt av dig att vara med på tv, och jag levde mig så in i din situation att jag kände panik. Naturligtvis kan jag inte veta hur det känns att vara du, men jag önskar dig allt gott och att du ska se det fina som ändå finns i livet.


Datum: Torsdagen den 30 mars 2006, 12:25:39
Namn: Catarina <212.73.191.*>
Nummer: 36


Nej, jag är långt ifrån perfekt... MEN tillräckligt mogen, smart, insiktsfull att inte klaga på någon annat/ annat för mina personliga misstag....
Nästan allt i livet handlar om ett val. Det är viktigt att försöka välja det som för mitt liv frammåt.

I Sverige är problemet att det lätt daltas med personer som Sussie- Personer som inte vill ta personligt ansvar för det de säger och gör.

Jag tror att det mesta går att se från 2 sidor. Hur ofta hör man inte att ensamståendne mammor har det såååå förfärligt? Jag har 2 kompisar som är ensamstående mammor och är lågavlönade. De säger att de har det JÄTTEBRA trots det, för de får ju bostadsbidrag, barnbidrag och underhållsbidrag. De har med lön och bidrag 16000/ månad EFTER skatt, de har inga problem med att försörja sig och sitt barn på de pengarna.

MEN, det bör påpekas att de INTE röker och att de inte springer på krogen en massa.Datum: Torsdagen den 30 mars 2006, 11:50:51
Namn: Raquel (en tredje gång) <85.226.148.*>
Nummer: 35


Mest riktat till Catarina och Zahra.
Eftersom jag skrivit tidigare står min mailadress i det första inlägget. Alltså är jag inte hemlig. Och om vi som håller på Sussi är soffpotatisar som bara ligger samhället till last... Tveksamt. Jag jobbar, tjänar bra, betalar massa skatt och är säkerligen inte ett dugg mindre människa än ni. Korkad som lägger ut min adress? Vem är du att avgöra det?
Tänk vad världen hade varit tråkig om alla var perfekta som ni.


Datum: Torsdagen den 30 mars 2006, 08:42:57
Namn: Zahra <83.253.13.*>
Nummer: 34


BINGO ! Bra sagt Catarina !
Dessutom har jag inte sett mailadresser från dom heller .. eller anonyma sånna vilket verkar ännu mer rakryggat. Sussi har min mailadress och den som har något att säga så kan hon säkert förmedla eller skriv din här så hör jag av mig !!
Det är iof tyckerjag var o ens val o omständigheter om man vill sitta på soffan - men ge inte andra skulden för sin till korta kommanden !
Sussi har dessutom skyllt på tv -teamet o dersa klippning . När jag var med i Outsiders så var det helt upp til mig vad jag sa !! Inget färdigt manus !
Nej var o en ska ta sitt eget ansvar !! Och stå för det man säger !!


Datum: Onsdagen den 29 mars 2006, 23:15:32
Namn: Catarina <212.73.191.*>
Nummer: 33


Till dig som tycker att det är fegt att inte skriva sin mailadress...: att lämna ut sitt namn/ mejl på en sådan här sajt är ovanligt korkat...
Däremot skulle det vara intressant att veta om ni som "försvarar" Sussie med näbbar och klor också är personer som lever på samhället, sitter i en soffa och tycker synd om er själva?


Datum: Onsdagen den 29 mars 2006, 22:32:57
Namn: karin <81.172.180.*>
Nummer: 32


Hej! Starkt av dig att vara med i tv! Hoppas du mår bra att och att ditt liv blir toppen! Ta vara på varandra!


Datum: Onsdagen den 29 mars 2006, 22:16:06
Namn: Mikaela <83.252.83.*>
Hemort: Västerås.
Nummer: 31


Hej Sussi!
Såg dej på tv'n fan va förvånad jag blev att de va du,hoppas att allt är bra med dig, Ha de!


Datum: Onsdagen den 29 mars 2006, 19:00:54
Namn: Raquel (igen) <80.217.195.*>
Hemort: Stockholm
Nummer: 30


OJ vad åsikter folk har! Sverige är visst fullt av allvetare som har en massa fördömande åsikter... Konstigt att ingen av de som anser sig veta bäst vågar skriva sin mailadress...
Jaja, uppenbarligen är det fler än jag som håller på dig så stå på dig


Datum: Onsdagen den 29 mars 2006, 09:13:29
Namn: zahra <83.253.13.*>
Nummer: 29


Jag skre v till Sussi första läkare och frågade rent objektivt omhan skulle operera mig om jag varit rökfri i 2 mån - svaret kom direkt - 3 mån !!
Väntar med spänning på att Sussi ska vara ärlig o ta sitt ansvar och be om ursäkt . Som mamma till 2 barn borde hon väl lärt ut - om man gör fel - ber man om ursäkt !
Sussi - lycka till med sår läkning o och bli en hel människa - men ta ditt ansvar !!Datum: Tisdagen den 28 mars 2006, 11:18:55
Namn: Ewa <81.232.174.*>
E-post: [email protected]
Hemort: sörmland
Nummer: 28


Hej igen sussi,, nu har ja skaffat en egen e-post adress
skulle vara tacksam om du har tid o lust att ge mej en hjälpande hand så ja kan gå vidare ,,
Du ska få ett helt fång ROSOR för att du orkar ,, de som inte har upplevt löften o smärta kan nog inte förstå hur liten man kan känna sej innom sjukvården,
kram från EWA


Datum: Tisdagen den 28 mars 2006, 10:44:33
Namn: Ewa <81.232.174.*>
Hemort: Sörmland
Nummer: 27


Hej där !! Grät när ja såg på tv,, gråter nu när ja skriver till dej,, ja ser sååååååååå hemsk ut så ja vet inte hur ja ska orka vidare,,skulle behöva råd från någon som förstår,, har op 16 ggr under en period på ca 5 år,, vart ska ja vända mejsnälla hjälp


Datum: Tisdagen den 28 mars 2006, 10:01:12
Namn: Catarina <212.73.191.*>
Nummer: 26


Det är ju pga att jag jobbat med människor som jag vet att offermentaliteteten är så stor bland både alkoholmissbrukare och överviktiga. De skyller alltid på andra att de dricker för mkt eller äter för mkt. När ska människor förstå att man måste ta kontrollen över sitt liv? När ska samhället gynna oss som sköter oss och driver samhället frammåt? I Sverige lönar det sig att ligga på soffan, käka chokladpraliner och tycka synd om sig själv!


Datum: Tisdagen den 28 mars 2006, 09:25:19
Namn: Dalkullan <193.181.63.*>
Nummer: 25


Varje människa är en enskild individ, kan inte förstå kritiken mot dig när de inte känner dig. Det som visas på TV visar inte hur du känner innerst inne utan TV vinklar det ju som det passar dem. Så jag hoppas du inte bryr dig om vad andra säger utan du bara lyssnar till dem som verkligen känner dig och framför allt lyssnar till dig själv. Blir så besviken att se hur människor tror sig känna andra och kritiserar hej villt. Såg att någon påstod att de jobbar med människor men då borde man veta bättre.. Vill bara säga stå på dig!!


Datum: Tisdagen den 28 mars 2006, 09:05:48
Namn: Catarina <212.73.191.*>
Nummer: 24


Jag har inga problem med att visa och känna empati. MEN när det gäller Sussie så är det ju tydligt att hon dels inte berättar hela sanningen och dels att hon skyller på andra för alla sina personliga misstag.
I Sverige har vi en förmåga att dalta alldeles för mkt med människor. Folk är sjukskrivna för både det ena och det andra. Folk tar inte ansvar för sin hälsa: de röker, de dricker för mkt, de äter sig feta. Varför ska jag som är icke rökare och som är vältränad och sund betala med mina skattepengar för den som inte sköter sig?


Datum: Tisdagen den 28 mars 2006, 08:47:57
Namn: Fian <83.253.13.*>
Nummer: 23


Emapti o tråkigt att det har hänt har inget att göra med att faktiskt ta ansvar för sin egen delo att belasta andra - läkare är nga robotar som är känslofria ! Jag kan tycka synd o ett rattfyllo som skadas allvarligt i en krock -men jag fördömer hans bettende - så Sussi har all anledning att ta åt sig !


Datum: Tisdagen den 28 mars 2006, 08:06:13
Namn: Carin Nilsson <81.229.233.*>
E-post: [email protected]
Hemort: Malmö
Nummer: 22


Sussi vännen kunde inte hålla mina tårar borta igår när jag såg vilket elände du gått igenom. KRYA PÅ DIG VÄNNEN!!!
Kram från din vän Carin nere i SöderDatum: Tisdagen den 28 mars 2006, 00:00:10
Namn: Linda..igen <85.226.156.*>
E-post: [email protected]
Nummer: 21


Tänk..så illa att ej skriva hela sin mejladress.... vore kul om du hadae tid att skriva några rader)


Datum: Måndagen den 27 mars 2006, 23:58:46
Namn: Linda <85.226.156.*>
E-post: [email protected]
Hemort: Mittemellan!
Nummer: 20


Hej du... har just kollat på Outsiders..då vi spelade in det) Hmm... ja VET va du gått igenom... Hoppas du ej tar åt dej av va inläggen under detta säger..om att det va ett snyft-tyck-synd-om-mej-repotage....
En sådan här grejj kan få vem som helst att bli knäckt.. men dom som ej vart me om det..fattar inte riktigt..tror JAG... Många har jag vart tvunga att visa mina bilder efter operation för att få dom att fatta HUR allvarligt det var.....dessvärre saknar allför MÅNGA sympati o empati i detta land...ja HOPPAS att allt gått kanon för dig nu.. Ta hand om dej!!


Datum: Måndagen den 27 mars 2006, 23:15:00
Namn: Catarina <212.73.191.*>
Nummer: 19


Hej Sussie!
Jag tycker att det är tråkigt att du gått igenom det du gjort MEN måste säga att jag tycker du verkar vara en person som tycker oerhört synd om dig själv. Jag har asolut ingen förståelse för att du fettsuger magen för att bli smal. Har du inte hört talas om att äta rätt och träna? Av vad man kunde se i programmet och vad man kan utläsa här på hemsidan så verkar du inte jobba? Då borde du verkligen ha tid till att skaffa dig en fräsch kropp på sund väg.
Jag håller med föregående skrivare om att du gör fel att skylla på läkarna. Att skylla på andra det man själv är skuld till (rökning) är bara att ljuga för sig själv.


Datum: Måndagen den 27 mars 2006, 22:33:01
Namn: zahra <83.253.13.*>
Hemort: Uppsala
Nummer: 18


Hej !
Det är tråkigt att det har gått för dig som det har gjort . men jag tror inte du talar sanning !! Jag har lång erfarenhet av plastikoperationer o är välbekant med det plastikkiruger du har haft kontakt med . Det är för mig helt osannolikt att plastiken skall ha gått med på att du var rökfri en dag mindre än tre månader !!! Jag tror du ljuger - dessutom ryktas det om att du använde nikotik under läkningstiden - du var informerad om att det var TOTALT nikotinförbud !! Att sen hänga ut läkarna i massmedia o tycka så synd om sig själv gör att du borde skämmas ! Det läkare o personal som du mött ställer så til 100 % upp för sina patienter -och vilken normalbegåvad person som helst förstår att det finns risker . Jag har gjort mång lyckade o misslyckade op av båda det läkare du varit i kontakt med -men skulle aldrig hänga ut dom ! För dom har gjort allt för att resultaten skall bli bra - men ibland vill inte kroppen . Om man som i ditt fall dessutom är kraftigt överviktig o rökare så har man själv skapat sämsta förutsättningar !!
Om du ska ha någon heder borde du dementera det anklagelser du påstått o sen lycka till med läkningen. Grattis till den artikiciella viktnedgången-men sund kost och motion är bättre än operationsbordet... jag själv då med alla mina operationer .. dom är orsakade av en olycka o inte osund livssstil !


Datum: Måndagen den 27 mars 2006, 20:51:15
Namn: Raquel <80.217.195.*>
E-post: [email protected]
Hemort: Stockholm
Nummer: 17


Hej.
En jätte-eloge till dig! Du är oerhört tuf f som delar med dig av ditt öde. Att du dessutom efter all skit till slut fått hjälp av läkare som faktiskt vet vad de gör är helt underbart. All lycka och välgång, verkligen
Du säger i programmet att du inte förstår vad din kille ser hos dig och att du inte är sexig. Det finns så oerhört mycket mer människa än en mage och ett par bröst. Han gillar nog dig för att du är alldeles underbar i hans ögon.

Lev väl
/RaquelDatum: Måndagen den 27 mars 2006, 20:14:20
Namn: Anonymus <81.233.240.*>
Nummer: 16


Heej
ja tycker att de e förhjävligt att dom inte har sakt nått åt dig jag beklagar :/

Kollar nu på outsidersDatum: Torsdagen den 23 mars 2006, 22:34:37
Namn: T-Bone Cruisers Laxå <217.211.211.*>
Hemsida: http://tbonecruisers.dinstudio.se
Hemort: Laxå-Finnerödja
Nummer: 15


Halloj,,,
Vi har startat en ny hemsida för T-Bone Cruisers:

Välkomna in och kolla lite härliga jänkebilar från bilutställningar på 70 och 80-talet.

Macknostalgi,,pinuppor,,mm

Genom våran hemsida kan ni köpa billiga myggjagare,,klistermärks-pinuppor,,mm

MVH MorganDatum: Onsdagen den 15 mars 2006, 19:43:57
Namn: Peter Salomonsson <195.67.0.*>
E-post: [email protected]
Hemsida: http://peter50tal.com
Hemort: Kälarne
Nummer: 14


Hej Sussi!
Din sida är så snygg och smakfull.
Du får gärna länka in mina sidor, jag ska länka din.
Jag har även min sons campingsida som jag sköter om. http://anasetscamping.se

Vi anordnar Kälarne Veteranmarknad varje år framöver.
Det var min mattsvarta & rutiga Checker som du lade ut på din sida för några år sedan .

Ha de bra Sussi / Peter i Kälarne.Datum: Måndagen den 20 februari 2006, 22:25:56
Namn: Dösebacka Motorklubb (Patrik) <81.227.140.*>
E-post: [email protected]
Hemsida: http://www.d-m-k.tk
Nummer: 13


Hey Sussie...kan du ändra länken till dösebacka motorklubb det skall vara www.d-m-k.tk numera
Tack


Datum: Måndagen den 13 februari 2006, 22:10:32
Namn: Carro Björkman igen... <85.226.2.*>
Hemsida: http://carolinebjorkman.blogspot.com
Nummer: 12


Hej igen, jag fastnade på din sida och har nu läst igenom alltihop!! Fan vad jag skrattade när jag läste om hur du suttit hela sommaren och byggt ditt drömhus!! Jag älskar att snickra, bygga och inreda så om programmet finns att köpa i dagsläget kommer jag vara en stolt ägare av det någon dag denna vecka!
Kul att du är raggare. Det närmsta jag har kommit den livsstilen var när jag drog upp till Råneå och hälsade på en tjejkompis. Då satt alla på motorhuvarna och drack öl. Ja... det var ju bara att ta seden dit man kommer och göra likadant

Om du vill kan du få göra/starta upp en hemsida åt mig och sedan lära mig hur jag uppdaterar etc. Vad skulle du ta för det?

Ha det så bra så länge!!!
Hälsningar CarroDatum: Måndagen den 13 februari 2006, 21:15:19
Namn: Carro Björkman <85.226.2.*>
E-post: [email protected]
Hemsida: http://carolinebjorkman.blogspot.com
Nummer: 11


Har läst allt om din operation nu. Helt sanslöst. Du är en stark tjej, det märks. Hur kan de göra så? Hur kan han skylla på DIG??? Fy fan... Har inte kollat på bilderna än, bara läst.
Stå på dig!!
Hälsningar
//Carro


Datum: Torsdagen den 9 februari 2006, 09:19:39
Namn: Trisse <212.105.81.*>
E-post: [email protected]
Nummer: 10


Hur är det med dej.
Här är det iallafall lungt och skönt.

TrisseDatum: Tisdagen den 31 januari 2006, 18:32:44
Namn: Håkan Jahr <217.210.128.*>
E-post: [email protected]
Hemort: Enköping
Nummer: 9


Hej!
Håkan medlemssekreterare i Sv Oldsmobielklubben.

Du har en jättebra sida vet du. Fick du husvagnen såld. Jag har en likadan & Cutlass Convertible 65

Kram från HåkanDatum: Fredagen den 20 januari 2006, 17:00:45
Namn: sten-ove Johansson <81.229.107.*>
E-post: [email protected]
Hemsida: http://tapetserarverkstad.net
Nummer: 8


Hej kollade in din sida kalas bra. har en fråga om du vet var man kanfå tag i en webalmenacka. ha de så bra/ polara68


Datum: Lördagen den 14 januari 2006, 11:22:50
Namn: Rosa <81.226.138.*>
E-post: [email protected]
Nummer: 7


Heeeeeeeeej Gumman!
Va fan har hänt!! Dubbelsuckar o läser om dej, t o m lagt dej som favvis på skrivbordet för att ha dej lättåtkomlig o kika vidare...
Gud o skapare för elände,va ska man säga!??
Kramar om o tröstar!!...Hoppas Du mår lite bättre nu..kanske fått det fixat??
saknat Dej o våra små tjöt..jag e i Ensköping varje dag (nästan) fast då e inte du kontaktbar...skratt* jag är där kl 4 på morran!!..o kikar in mot din(gamla??) lägenhet vid rondellen.. o tänker på dej ofta...
Hoppas Att du har det gott,så gott du nu kan ha det...Jättemegakramisar Från Mej....
Rosa


Datum: Fredagen den 6 januari 2006, 22:54:55
Namn: Kennet (Lucky)Rosenquist <81.226.106.*>
E-post: [email protected]
Nummer: 6


Hej! Väldans snygg o fin sida.Om du vill kan du väl lågga in en länk till våran klubb www.roadlegends.se i Jönköping


Datum: Lördagen den 24 december 2005, 23:09:06
Namn: Lasse <213.114.193.*>
Nummer: 5


Önskar er en god jul
Lasse och Eva


Datum: Måndagen den 19 december 2005, 07:56:41
Namn: Jeanette <213.100.72.*>
E-post: [email protected]
Nummer: 4


Jag Saknar Er Så Mycket, Längtar tills vi träffas!!
I Love You!! Puss o Kram Janet


Datum: Lördagen den 10 december 2005, 01:03:47
Namn: Tonårsmorsa <81.228.159.*>
E-post: [email protected]
Hemsida: http://spaces.msn.com/members/fatoutoura...
Nummer: 3


Hej! Hittade hit från "Myran´s" sida! Har kollat runt och du har verkligen gjort en fin sida! Önskar dig en trevlig helg och en mysig 3:e advent! Kram!


Datum: Fredagen den 9 december 2005, 20:27:31
Namn: Jeanette <213.100.72.*>
E-post: [email protected]
Hemort: 1
Nummer: 2


Åhh shit Sussie, Fan va fin den blev, du e riktigt duktig!! Fy fan!!!! skrattar, ahh ja e fortfarande som barnet på julen vad det gäller min sida, haha, har bytt allt 2ggr redan, hehe.... Kan inte bestämma mig, men d e så kul för jag lär mig så mycket nytt!! TACKAR för ALL din hjälp me att finna rätt i datorn så jag kunde få tillgång till min efterlängtade gästbok!! Hälsa pappa och massor me pussar till er båda! Love u!!